Mobilier la comanda – Camere de zi

Mobila pentru living-room

Camera ta de zi este locul in care te relaxezi, te distrezi, vezi filme, joci jocuri, etc. Tocmai de accea mobila din aceasta incapere trebuie sa-ti reflecte stilul si sa-ti indeplineasca toate cerintele. Indiferent ca ai nevoie de o canapea, suport pentru televizor sau o masuta stilata pentru cafea, nu vei gasi un producator de mobila mai bun ca FEROM. Avem o experienta vasta in productia mobilei de orice fel si-ti vom oferi produse care se vor integra perfect in orice decor.

Procesul nostru de design:

  • Vizite gratuite la domiciliul clientului, pe raza municipiului Iasi, pentru analizarea incaperilor. Inafara municipiului va rugam sa ne puneti la dispozitie schite cu dimensiunile spatiilor.
  • Discutam cu clientul pentru a intelege complet necesitatile si preferintele acestuia.
  • Creem schite 3D pentru a ilustra diferite optiuni adaptate spatiului.
  • Dupa ce aducem modificarile necesare schitelor stabilim un cost ce va include livrarea si instalarea mobilei.

Declaratie de calitate

In realizarea mobilierului nostru folosim materii prime de cea mai buna calitate (PAL, feronerie, blaturi termorezistente, sticla sablata), in concordanta cu prevederile ISO. Produsele noastre finite utileaza si modernizeaza orice variatie de spatiu public sau privat: spatii de prezentare, depozitare, sali de conferinte, locuinte, spatii comerciale etc.

Orice rezultat al spiritului creativ al designerilor nostri deriva dintr-o atentie extrema pentru detalii si destinatia functionala, caracteristici care, impreuna cu standardele echipei de productie, asigura mobilierului nostru o indelungata perioada de viata atat morala cat si fizica.